Waarom

Ervaringen

Waarom zouden jullie voor mij willen kiezen? Natuurlijk kan ik hier een mooi verkooppraatje over mezelf houden, maar ... laat je liever overtuigen door wat jullie voorgangers over mij zeggen!

lokaal55 ©RMF-0009

"We vinden de foto's prachtig geworden! We zijn erg blij met je fijne manier van werken op de dag zelf en het resultaat erna. Naast het feit dat we heel blij zijn met de foto's, zijn we ook blij dat jij onze fotograaf bent geworden. Je hebt op een heel prettige, ontspannen en professionele manier gewerkt, die goed bij ons paste. Daggasten vonden ook dat je een vlotte en energieke manier van werken hebt. Compliment, toch?
Fijn dat je (ondanks de verdwaalde ceremoniemeesters) de tijd nog wilde nemen om wat extra groepsfoto's te maken. Ook kleine dingetjes zoals een foto voor mijn tante met haar camera maken, hebben we op prijs gesteld. We laten nog iets weten, nogmaals hartelijk dank!"

Emotie juist vastgelegd – Alheny & Vincent

"Ontzettend bedankt nogmaals voor de foto's. Ook voor de twee prachtige afgedrukte foto's.
Na het zien van de foto's hadden we weer tranen in onze ogen. Het is lastig om iemands emotie op de juiste manier vast te leggen, maar het is je meer dan gelukt. Nogmaals ontzettend bedankt voor je prachtige werk. We zullen het voor altijd blijven koesteren...

Liefs,

Alheny en Vincent"

Vincent en Alheny 120

395

Precies hoe we het wilden – Laura & Jan-Willem

"Afgelopen zomer heb je foto's gemaakt van ons huwelijk in Vreeland. We hebben inmiddels de foto’s binnen, en WAUW! Ze zijn echt fantastisch. Zo mooi, zo puur, precies hoe we het wilden en nog meer dan dat. Dankzij jou, je professionaliteit, je optimisme, je gedrevenheid en je leuke aanwezigheid, hebben wij nu een prachtig aandenken aan onze dag. Ontzettend bedankt, je bent een topper!"

Praktische tips – Job & Mirjam

"Gefeliciteerd met het behalen van de Silver Master of Photography-titel, wat ons betreft meer dan verdiend, niet alleen vanwege je geweldige foto's, maar ook vanwege je prettige aanwezigheid en praktische tips rondom de bruiloft! Wij zullen je absoluut van harte aanraden aan trouwlustige vrienden."

Rick Mandoeng Fotografie 160